Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Este gustarea, aperitivul sau micul dejun preferat de baietelul meu. Este foarte usor de facut si cat de cat sanatos ;)
Amestecam ouale cu bacon-ul taiat bucatele mici, apoi adaugam cascavalul taiat si el bucatele mici. Potrivim de sare si piper, punem si cimbru dupa gust.
Punem o tigaie pe foc, ungem toata suprafata cu ulei de masline si turnam amestecul de oua avand grija ca acesta sa se imprastie pe toata suprafata tigaii, in strat subtire, ca o clatita. Lasam 1-2 minute pe o parte, apoi intoarcem pe cealalta parte si mai lasam 1 minut.
Intre timp, ungem lipia cu ketch-up de casa (sau suc de rosii amestecam cu usturoi) si tocam ceapa verde, taiem si rosia dupa bunul plac.
Deasupra lipiei unse cu ketch-up de casa, punem "clatita" din oua. Peste aceasta presaram ceapa verde tocata marunt si rulam strans.
Pofta buna!
1
Nu folositi ketch-up din comert!! Este nesanatos si schimba gustul mancarii.
2
Daca nu aveti nici suc de rosii, mixati in blender pupla unei rosii curatate de coaja si amestecati cu sare, piper si 2 catei de usturoi.
3
Puteti servi aceasta "shaorma" alaturi de un pahar de iaurt sau o bere rece - cand se mai incalzeste putin afara - ;)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult